Olijven gevuld met amandel
Olijven gevuld met amandel
Olijven gevuld met amandel.
250 gram
Zomertruffel op olijfolie
Zomertruffel op olijfolie
Elegante plakjes zomertruffel geconserveerd in olijfolie.
Latte di mandorla siroop daarentegen wordt gemaakt door amandelmelk te mengen met suiker en andere smaakstoffen zoals vanille of kaneel. Het heeft daarom meestal een iets romiger en melkachtiger textuur dan orzata.
Vegan, glutenvrij, lactosevrij
1 liter
Orzata siroop
Orzata siroop
Orzata wordt traditioneel gemaakt door amandelen te mengen met suiker en water en vervolgens te laten rusten om de smaken te laten infuseren. De siroop wordt dan gezeefd en op smaak gebracht met oranjebloesem- of rozenwater.
Vegan, glutenvrij, lactosevrij
1 liter (let op; verpakking wijkt af, 1 liter komt in een beugelfles)
Sciroppo menta orzata
Sciroppo menta orzata
Siroop met frisse mintsmaaak.
Vegan
Geen gluten, geen lactose
Fles 0,5 liter
Gemengde groenten voor een snelle rijstsalade
2 keer 290 gram
Ui gebakken in de pan en ingelegd in zoetzuur. Zowel bij vis als vleesgerechten lekker.
190 gram
Een mix van paprika, ui, olijfolie eerste persing, selderij, wortel, witte wijnazijn, rietsuiker, zwarte en groene olijven, kappertjes, gedroogde tomaten, zout, zwarte peper.
Heeft een prijs gewonnen voor het beste conservenproduct.
190 gram