Ansjovispasta

€ 2,00

Ansjovispasta

€ 2,00

Ansjovispasta. Altijd fijn om in huis te hebben voor een snelle pasta puttanesca.

Bottarga di tonno

€ 3,40

Bottarga di tonno

€ 3,40

Sardinië is de bakermat van deze smaakmaker. Al eeuwenlang maken de mensen op het eiland in de Middellandse Zee bottarga door de kuit (viseitjes)  tussen twee planken samen te persen en te laten drogen. 

Heerlijk om pasta mee te maken!

 

20 gram

Saus van inktvis

110 gram

 

Salsa vongole

€ 2,60

Salsa vongole

€ 2,60

Venusschelpjes in tomatensaus 110 gram 

Ook deze mousse van tonijn en gegrilde paprika is het perfecte huwelijk tussen de Siciliaanse wateren en de landbouw op het zonovergoten eiland.

 

180 gram

Deze smeuige mousse van tonijn met sinaasappel is het perfecte huwelijk tussen de Siciliaanse zee en het land.

Territoriaal gevangen tonijn. 

 

Als spannende toevoeging bij gestoomde vis, bij de visschotel maar eigenljk gewoon het lekkerst op een stukje brood. 

 

180 gram

 

Vongole naturale

€ 2,10

Vongole naturale

€ 2,10

Venusschelpjes in natuurnat.

130 gram