Pecorino romano

€ 2,00

Pecorino romano

€ 2,00

Pecorino romano Pinna

Deze wordt (sssst net als vrijwel alle pecorino Romano) geproduceerd op Sardinië.

63 gram

Bel paese gesneden

Pakje van 120 gram

Fiochi di latte

Hele jonge kaas

175 gram

Parmezaan geraspt

€ 2,40

Parmezaan geraspt

€ 2,40

Geraspte parmezaanse kaas

100 % Italiaanse melk

100 gram

Voor pittige ovenschotels, pizza of zelfs tosti

Julienne reepjes scamorza en mozzarella. Scamorza heeft een iets sterkere, rokerige smaak in vergelijking met mozzarella, die een zachtere smaak heeft. Door deze kazen te combineren, creëer je een mix van smaken die elkaar aanvullen en voor een heerlijke smaakervaring zorgen.

135 gram

Dunne plakjes scamorza kaas.

158 gram

Taleggio

€ 2,45

Taleggio

€ 2,45

Taleggio is een zachte, gewassen korstkaas die oorspronkelijk afkomstig is uit de regio Lombardije in Noord-Italië. Het staat bekend om zijn romige textuur en rijke, karakteristieke smaak. De kaas heeft een dunne, roodachtige korst die tijdens het rijpen wordt gevormd. Taleggio heeft een uitgesproken aroma en een complexe smaak die variëren van mild tot pittig, afhankelijk van de rijpheid. Het wordt vaak gebruikt in Italiaanse gerechten zoals risotto, pasta's en als ingrediënt in panini's of op kaasplanken.

Fontal

€ 3,85

Fontal

€ 3,85

een semi-zachte kaas met een milde, nootachtige smaak en een gladde textuur. Fontal is vergelijkbaar met Fontina, maar het heeft over het algemeen een iets zachtere textuur en een iets minder uitgesproken smaak. Het wordt vaak gebruikt in diverse gerechten zoals fondues, sandwiches, en als een tafelkaas.

Prijs per kilo 17 euro