Gemaakt van pure ingredienten, slagroom, roomboter en suiker. Omhuld met callebaut chocolade.
Transparant zakje 100 gram
(versproduct wordt koel verzonden)
Salsa romana
Salsa romana
Tomatensaus met pancetta
530 ml
Bewaren in de koelkast en goed doorverwarmen
Salsa puttanesca
Tomatensaus met ansjovis, kappers en zwarte olijven.
Inhoud 530 ml
Bewaren in de koelkast en goed doorverwarmen voor gebruik.
Polpette sarde
Polpette sarde
Gehaktballetjes in tomatensaus op Sardijnse wijze gekruid.
Bij de pasta, rijst, met een stuk brood en salade of bij de borrel.
Bewaren in de koelkast. Goed doorwarmen voor consumptie.
720 ml
Marmellata di pomodoro
Marmellata di pomodoro
Huisgemaakte pittige tomatenjam voor bij het kaasplankje.
212 ml
Torta Ettorina
Torta Ettorina
Deze taart is een traditioneel recept uit het dorp in de bergen van Toscane waar oma Ettorina vandaan kwam. Het recept is vastgelegd bij de Kamer van Koophandel in Italie, maar elke familie geeft er natuurlijk haar eigen signatuur aan.
De korst is van kruimeldeeg, de vulling is van chocolade, rijst, en pijnboompitten, rozijnen, vruchten en kruiden.
De taart wordt vers voor u gebakken op maandag of dinsdag. Houd daar bij het bestellen rekening mee.
Gewicht varieert tussen 600 en 800 gram