Ragu toscana

€ 5,00

Ragu toscana

€ 5,00

Elke regio kent zijn eigen pastasaus. Naast de meest beroemde bolognese zijn er daarom talloze recepten.

Deze saus komt uit toscane en wordt gemaakt met 3 soorten vlees; runder en varkensvlees, varkenssaucijs en kippenlevertjes. 

De levertjes overheersen niet qua smaak. Perfect uitgebalanceerd.

 

350 gram

 

Gemaakt van pure ingredienten, slagroom, roomboter en suiker. Omhuld met callebaut chocolade.

Transparant zakje 100 gram

(versproduct wordt koel verzonden)

Ragu

€ 7,00

Ragu

€ 7,00

Tomatensaus met gemengd gehakt en verschillende kruiden.

530 ml

Bewaren in de koelkast en goed doorverwarmen bij gebruik.

Amatriciana

€ 7,00

Amatriciana

€ 7,00

Tomatensaus met guanciale

530 ml

Bewaren in de koelkast en goed doorverwarmen

 

 

 

Salsa puttanesca 

Tomatensaus met ansjovis, kappers en zwarte olijven.

 

Inhoud 350 gram

Bewaren in de koelkast en goed doorverwarmen voor gebruik.

 

 

 

Polpette sarde

€ 6,20

Polpette sarde

€ 6,20

Gehaktballetjes in tomatensaus op Sardijnse wijze gekruid.

Bij de pasta, rijst, met een stuk brood en salade of bij de borrel.

 

Bewaren in de koelkast. Goed doorwarmen voor consumptie.

500 ml

Sale!

Marmellata di pomodoro

€ 4,50 € 3,50
Sale!

Marmellata di pomodoro

€ 4,50 € 3,50

Huisgemaakte pittige tomatenjam voor bij het kaasplankje.

212 ml

Torta Ettorina

€ 15,00

Torta Ettorina

€ 15,00

Deze taart is een traditioneel recept uit het dorp in de bergen van Toscane waar oma Ettorina vandaan kwam. Het recept is vastgelegd bij de Kamer van Koophandel in Italie, maar elke familie geeft er natuurlijk haar eigen signatuur aan.

De korst is van kruimeldeeg, de vulling is van chocolade, rijst, en pijnboompitten, rozijnen, vruchten en kruiden.

De taart wordt vers voor u gebakken op maandag of dinsdag. Houd daar bij het bestellen rekening mee.

 

Gewicht varieert tussen 600 en 800 gram