Pesto van gedroogde tomaten en pistache

 

190  gram

Een hartige pesto (zoutig) met radicchio (roodlof) en speck ( tiroler ham).

Voor een snelle pasta.

 

190 gram

Pesto truffel

€ 3,20

Pesto truffel

€ 3,20

Pesto van ricotta, truffel en zwarte peper

185 gram

 

Pesto van wilde venkel uit Calabrië

 

135 gram

Pelati gialli

€ 2,20

Pelati gialli

€ 2,20

Gele gepelde tomaten

400 gram

 

pistache pesto

€ 6,00

pistache pesto

€ 6,00

Pesto van pistachenootjes. Natuurlijk om een pasta al pesto te maken maar deze heerlijke hartige smaak kan zoveel meer. We zien hem bijoorbeeld veel gebruikt worden bij de burrata.

 

190 gram

Pesto genovese

€ 4,50

Pesto genovese

€ 4,50

Biologische genovese 130 gram

Ragu

€ 8,00

Ragu

€ 8,00

Tomatensaus met gemengd gehakt en verschillende kruiden.

530 ml

Bewaren in de koelkast en goed doorverwarmen bij gebruik.

Salsa romana

€ 8,00

Salsa romana

€ 8,00

Tomatensaus met pancetta

530 ml

Bewaren in de koelkast en goed doorverwarmen

 

 

 

Salsa puttanesca 

Tomatensaus met ansjovis, kappers en zwarte olijven.

 

Inhoud 530 ml

Bewaren in de koelkast en goed doorverwarmen voor gebruik.

 

 

 

Polpette sarde

€ 10,00

Polpette sarde

€ 10,00

Gehaktballetjes in tomatensaus op Sardijnse wijze gekruid.

Bij de pasta, rijst, met een stuk brood en salade of bij de borrel.

 

Bewaren in de koelkast. Goed doorwarmen voor consumptie.

720 ml

Bijna op!

Salsa arrabbiata

€ 4,00 € 2,50
Bijna op!

Salsa arrabbiata

€ 4,00 € 2,50

Pastasaus van tomaat, verse pepers ui en verschillende kruiden.

 

250 ml

 

Vegan

Glutenvrij

zonder toevoeging van conserveringsmiddelen

Vongole naturale

€ 2,10

Vongole naturale

€ 2,10

Venusschelpjes in natuurnat.

130 gram

Salsa vongole

€ 2,60

Salsa vongole

€ 2,60

Venusschelpjes in tomatensaus 110 gram 

Saus van inktvis

110 gram