LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN


Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 11:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig, meestal gaat dit dan om huisgemaakte producten,  en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€7,00  voor bestellingen onder de €75,-

Gratis voor bestellingen vanaf €75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U ontvangt een track en tracecode.

 

Let op: bestelt u gekoelde producten. Deze worden inclusief ijspack verzonden. Wij willen de tijd dat uw pakket onderweg is zo klein mogelijk maken. Zet daarom in de opmerkingen wanneer u overdag aanwezig bent om uw pakket te ontvangen. Het kosteloos mogelijk om uw pakket op dinsdag en donderdagavond te ontvangen.